Var hälsad, du äkta B.Ä.V.E.R-vän.

Sorry alla läsare, har haft bloggsommarlov. Många av er har hört av sig och undrat när jag kommer tillbaka, om jag kommer tillbaka, om jag dött, om jag fått bättre saker för mig. Men inte då. Nu när terminen kommer igång så öppnar sig en lucka för sådant härnt. Tidsfördriv.

En gång startade jag och Emma en klubb. Sverige Mot Glasögonormar, SMG, hette den och riktade sig mot glasögonormar. Vi gillade inte riktigt glasögonormar då det begav sig. Nu känner jag att behovet återigen har blossat upp och att SMG snarast bör väckas ur sin dvala så att vi en gång för alla kan mota ut de där rackarns glasögonormarna! De hör väl för hånken inte hemma här? Jäkons ormar till att ha glasögon.

Om SMG var en officiell klubb så var B.Ä.V.E.R lite  mer utav det hemliga slaget. Jag vet inte riktigt vad ståndpunkten egentligen var, förutom att alla som inte tillhörde B.Ä.V.E.R var ena tröga URO:n. Så tröga att de inte fick vara med. Murkliga murmeldjur var väl det närmaste de kom, tsst. Inte som ädla bävrar eller utomordentliga uttrar i alla fall. Vi hade långt gångna planer på hur vi, i egenskap av äkta bävrar, skulle utveckla B.Ä.V.E.R. Världsherravälde var ett förslag. Sen vet jag inte vad som hände, det rann mest ut i sanden. Kanske var det precis innan vi upptäckte att öl var en god och mustig dryck? Eller insåg vi våra begränsningar i och med att vi två var de enda som kvalade in till vår klubb?

Tacksam för svar / Rudan

RSS 2.0