Söndagsöppet

Vi besökte Snudan med karl i helgen. Vi åt mat i växjö, sen to the Snudans place. Inte för att vara sån eller den som är den, men har man bott i Kosta sen i augusti och inte hittar från Växjö till Kosta, då har man ett lokalsinne som inte riktigt är vad det borde vara. Men roligt är det! Det tyckte jag och djB i alla fall. Jag tänkte att det är rätt konstigt att två personer i samma förhållande kan vara rustade med ungefär lika dåligt lokalsinne. Sen kom jag på att både jag och DjB är glutenintoleranta. Det är ju också konstigt.

En gång var jag på fest hos Ulrika i Gamleby. När Snudan och Anföny skulle gå hemåt tyckte jag att det var synd och tråkigt. Så jag och Emma följde henne en bit. Eftersom jag ville umgås lite mer med dem gick jag åt motsatta hållet, sen gick vi runt i gamleby åt helt fel håll i åtminstone en kvart, vi kan säga tjugo minuter för att göra historien bättre. Snudan fattade inga som helst misstankar. Till slut fick jag ju säga åt dem att jag lurats. -Oj, sa hon. Å andra sidan är hon faktiskt trevligare än mig. Jag är en sån som rättar folk när de säger fel (skärt=skurit) och skriver inlägg om goda vänners tillkortakommanden, bara för att jag tycker att det är kul.

Jag sitter faktiskt och har ont i halsen nu och det retar mig. Chefen klagade över halsont i både onsdags och torsdags. Vafan! Stanna hemma! Nu vågar jag inte träna idag. Vi har motionstävling på jobbet så jag slår vad om att det är taktik från hans sida. Fräckt.

/Rudan




Min dator, min dator

Min dator, min dator

Min vän i vått och torrt
Dett finns ingen utav dess sort
Sidoplåten är bucklig och väck
Någon satte sig på den, jag gissar Sebek
Jag skattar den högt för det
Om än jag upprörts av dess sturskhet
En period krävdes två klick på on.
Jag suckade inte ens, den var ju bara sån
Sen fick man ricka på grafikkortet för att få en skaplig bild
Det gällde att ta i, men ändå vara mild
Att formatera om brukade lösa alla bekymmer
Men det finns ju en gräns för vad tid rymmer
Under gymnasiet tillbringades timtal vid dess sida
Jag kan skriva under på att matte e:n fick lida
Massvis med tid försummades
I takt med att jag fördummades
Nu står jag också på ett verkstadsgolv
Och har svårt för multiplikationstabell nummer tolv

Slut


Snudan, ska vi diktbattla igen?


/Rudan


RSS 2.0