Klurban, gårdagens outfit och ja.. lite sånt.

Det önskades kort på min före detta pojkvän. Klas-Urban hette han, men när det blev för långt att säga förkortades det till Klurban. Jag, hans flickvän, kallade honom bara Klurre. Som en förkortning av Klurban alltså. Emma hade också en pojkvän före detta, hans namn var Klas-Otto, Klutte med andra ord. Det var lite lustigt att bådas namn började på Klas, men det var inget vi tänkte närmare på då. Tyvärr fångade vi aldrig Klutte på bild. Han var en riktig vildbase.

På köpet tänkte jag ge er ytterligare några kort från en god tid. Nog för att jag är medveten om att dessa kort endast bringar glädje till ungefär tre personer, men ingen av oss är ju inne på msn längre! I så fall hade jag skickat dem.

Jag säger inte att det var jag som var den där kompisen, men den där spjuvern till tomte förtjänade allt ett gott kok stryk! Stackars brodern som var så rar, va?
image14

Vi kunde det där med Dagens Outfit redan då! Johanna?
image13

Du var ju min själsfrände, varför gjorde vi någonsin slut? Var jag för ful? Luktade jag? Luktade du? Jag saknar dig av hela mitt hjärta Klurre! För övrigt är den här bilden rolig av minst två anledningar. Den ena är min synnerligen korta men ändå sneda lugg som Jowhaina begåvade mig med då jag i ett svagsint ögonblick bad henne klippa mig. Johanna, jag glömmer inte. Haha! Den andra är Klurre, alias Klurban, alias Klas-Urban. Kepsen är en äkta Bula-Kepa som Emma fick i 13 eller 14-årspresent av mig. Stal Klurban den av henne eller?
image10

Varför inte spinna vidare på ett vinnande koncept?



/Allas er Rudan.

I MIN garderob.

Det är möjligt att den här garderobsstädningen är lite tjatig. Men det är det enda jag håller på med för tillfället och jag väljer att dra ut på det så mycket så möjligt eftersom ska det göras, så ska det göras ordentligt. Det är precis som med såpa. Ska det vara såpa, så ska det vara Grumme. Jag tror att jag ska lägga upp bilder på roliga saker. Jag har hittat tråkiga saker också, till exempel fisketidningar från -97 och ett uttorkat målarset. Det var tråkigt och lite sorgligt.

Just nu väntar jag på min mor för jag vill ha lite feedback över vad jag ska slänga och vad jag inte ska slänga. Dessutom har jag en del tid till godo då jag steg upp redan klockan 8. Som om det inte vore nog så var jag en äkta flickvän och gick upp samtidigt som DjB för att hålla honom sällskap vid frukosten. Det var ett sympatiskt val tyckte jag. Redig quinna.

Det tränades bodypump på gymmet igår, det är bra träning men stundom lite tråkigt. Men! En av instruktörerna bor i samma hus som vi och han tar bilen ner till gymmet. Va! Det tar 10 minuter att gå. Fy, det är lat. En annan konstig företeelse på gymmet är i omklädningsrummet. Det finns tre duschar varav en av dem har en låsbar dörr. Varför det? Och varför är det så många som utnyttjar denna möjlighet att kunna låsa om sig när de duschar, vad gör de? Konstigt.

Det verkar vara mycket tal om plugg nuförtiden. Men jag vill påpeka att de enda som får lov att klaga över tyngande skolarbete är de som går sista året i gymnasiet. I det känner jag igen mig. De andra är det inte alls synd om. De har valt själva så då får de också skylla sig själva. Möjligen att jag kommer att ha större förståelse för de senares klagomål när jag själv väljer att läsa vidare. Men tills dess.. It's just not my headache!

Jag klippte mig som sagt igår och det var det värsta hon hade sett, frisören. Hon kunde inte för sitt liv förstå varför det var så slitet. Nä, det kan inte jag heller sa jag. Ta bort fraset bara. Iväg med det. Jag fick till och med en inpackning gratis, så att ni förstår vidden av mitt hårs frasighet. Men nu är det inte så frasigt längre, det ni! 
 

/Rudan


Nyklippt, EN ONSDAG!

Ooh ja just det! Jag skrev ett långt inlägg! Som bara skulle publiceras! Men så var det trådlösa nätet så vänligt att det startade om sig själv! Bussigt av dig!

Måndag

Jag har tagit sommarlov. Nästa vecka ska vi åka skidor i Sälen. Trevligt! Tills dess har jag lovat min mor att städa ur den gemensamma garderob som gränsar till mitt rum. Uh.. där ligger år av snabbstädarpåsar. Det verkar som att jag jag får skörda mitt dåliga sinne för ordning nu. Egentligen är jag väldigt ordningsam. Ordning me like. Däremot tycker jag inte att det är så himla skoj att gå runt och plocka. Antingen är det stökigt, eller så är det nystädat. Är det nystädat, så står ännu en påse i garderoben. Fy. Jag såg ett avsnitt av Malcolm in the middle. Hahaha, de städade ur en garderob och hittade en toalett. Det var kul. Tänk om jag hade hittat en toalett, det hade varit kul. 

Som sagt har jag tagit sommarlov. Därför vill jag inte höra några elaka kommentarer bara för att jag sover till kvart över tio på en måndag och fikar två gånger om dagen. Kommentarer såsom: Varför jobbar du inte? Är du lat? Är det en jättestor och äcklig finne du har på hakan?

Det är nämligen lågsäsong i underhållsbranschen, ser ni.

Jag funderar på att titta lite på ky-utbildningar. Ett år kan vara lagom långt att plugga för tillfället. För sanningen att säga så står jag lite still och trampar. Det är kanske dags att börja ta tag i saker. Som att städa den där garderoben. Det är ett sådant där lagom projekt. Oh, en viss iver har väckts i mig! Garderobsstädning! Bara så ni vet så är det ingen liten garderob jag talar om. Nej, det är en stor.

En sak som gick upp för mig häromdagen var: Varför i helvete är det reklam SAMTIDIGT på alla kanaler? På SVT repris på På spåret eller kanske Andra avenyn. Emma hade sagt fyyy. Varför kan de inte överlappa varandra? Fattar de inte att de hade fått fler tittare per program om de inte hade haft reklam samtidigt? Som det är nu kan man lika gärna kolla på reklamen på sexan så att man säkert inte missar något av simpsons.

När jag ändå klagar kan jag ju passa på att: BRINN JAMBA! Brinn!

Ja, det var det. Vad hungrig jag är. Tur att man är hemma hos mor och far. Hade jag varit i lägenheten hade det blivit morot med sylt på alternativt en fika på Börjes.

/Rudan


När jag blir stor ska jag bli matematikboksförfattare.

En dag för inte så längesedan ringde jag upp Emma. Det är något jag gör då och då, oftast utan att få svar. Ofta utan att bli uppringd. Emma är nämligen inte bara lomhörd, utan även tämligen lat. Men då jag inte är den som är den som håller mig med personangrepp och påhopp lämnar jag det påståendet där.

När kvinnan svarade lät hon ansträngd, en aning irriterad. Hon hade ett så kallat Matte C-prov dagen därpå. Och ja, vad säger man? Jag vet hur det var gumman. Få vet bättre än mig hur det var. Det var då hon frågade mig frågan jag inte har något svar på. Hur mycket jag än vänder och vrider på det.

- Vad VILL de egentligen?

Ja, vad vill de egentligen? Det var frågan även jag ställde mig mattekurserna igenom.

Därför var det naturligt att förslaget föll på att ringa förlaget och ställa frågan rakt ut. -Vad vill ni? Vi ska fråga i olika tonlägen, vi ska fråga med olika betoningar, -VAD vill ni? -Vad vill NI? -Vad VILL ni?, för det ska inte vara några frågetecken om vad det är VI vill. Vi vill veta, vad det är de vill. Kanske ska vi också fråga på olika dialekter.


Frågar man ingenting, får man ingeting veta.



/Rudan

Katastrofala omslag

Jag vill en gång för alla hänvisa till en av de roligaste bloggarna hittills. Jag är en flitig besökare av Herr Drycks sida. Är det någon som prickar in bra på det där som kallas humor, så är det han. Lika roligt varje gång! Jag kan inte nog beskriva hur bra jag tycker att det är, bilderna och kommentarerna är helt enkelt clean as watches. Nu så, mina vänner, kommer länken:

http://www.katastrofalaomslag.blogspot.com/

Nog har de flesta av er undrat vad dessa dansband vill med sina scenkläder? Jo, det var så att man fick göra avdrag i deklarationen om kläderna var så fantasifulla att de inte kunde användas privat. Haha! Vilka snåljåpar.

image7

/Rudan

Två mojito och lite sånt

Jag höll på att skriva ett inlägg huruvida helgen gick till, sen ville datorn uppdatera. Helt utan mitt samtycke. Nu är jag sur, för jag fick till det litegrann och nu har jag glömt bort det.

Men det VAR puben, det var 50-årsfest och det var mat. Så jag var nöjd.

I fredags gick jag och Emma ner till puben. Inte helt utan tveksamheter från min sida, jag var trött. Men jag tog mitt förnuft till fånga. Jag menar; vem är jag att sitta hemma i mjukisbyxor och ful tröja, kanske utan behå, nu när Emma var så festfin? Så vi gick ner dit och mäkta var min förvåning då jag halade upp det jag trodde var mitt körkort men istället var mitt gymkort. -Man måste vara 18 för att ha ett sånt här! sade jag och ljög. Vakterna var bussiga och inte så kinkiga så jag fick komma in. Säkert tack vare att jag och Emma var klädda så matchande i svarta polotröjor. Snyggt och formgivande. Våra anförvanter, partners och bröder var redan där. Det var bra, så att man hade lite vettigt folk att prata med. För i övrigt verkade det vara värre på den fronten

Vi ska ha två mojito!! MOJITOO! Men de hade ingen mynta, sa bartendern. Mynta? Vi ska ha MOJITO! Inte mynta, mojito! Hon föreslog en annan som hon faktiskt tyckte var godare. Men fy! Den smakade ju russin och glögg och fan! Vi drack upp den, men tacka visste vi månadens öl.

I lördags var det dags, min fars 50-årsfest stod för dörren. Det var en riktig fest där det kanske snålades på gelén och rotfrukterna, men verkligen inte något annat. Jessica stod i baren och hon gjorde det bra, en eloge till henne. Jag lovade att nämna det, så jag gör det härmed också; Var det någon som tog vara på tillfället med gratis mat och sprit, så var det paret Emma och Magnus. Den äran tänker jag inte ta ifrån dem. Annars var det mycket släkt och vänner, och det är ju trevligt. Min mor hade utsett mig till fotograf, något som kanske inte var ett helt lyckat val. Jag sög nämligen som fotograf. Jag tog kort när folk blundade, när folk gapade, när folk såg allmänt konstiga eller när folk stod med ryggen mot mig. Jag försökte verkligen, men nej. Folk blev mest bara bländade. Men det var en trevlig fetefest. Mina föräldrar kan det där.

Idag tog jag och min yngsta broder ett ordentligt tag i lägenheten och åkte till återvinningscentralen med diverse ikea-kartonger och annat skräp. Så nu har vi åter en tom garderob till godo! Bra.

/Rudan


Fjortonde i andre

Idag är det alla hjärtans dag minsann! Så jag skänker en tanke till min karl som står och jobbar i sitt anletes svett, eller kanske har de paus. Puss Barry!

Annars är jag den som är den när det gäller sådant. Kommersiellt trams. Men skulle jag få en bakelse så är jag givetvis inte den som tackar nej. Nej, tvärtom. En gång i ettan eller tvåan hade vi rast och fötterna på bordet. Då kom Tommy förbi. Tommy blev förnärmad över vårt beteende. -Tänk om jag ska äta en bakelse där? sade han bryskt, men ändå med sitt karaktäristiska darr. När han la upp det på det sättet förstod vi att vi hade betett oss illa och tog genast ner fötterna. Vi hade helt enkelt förhastat oss när vi trodde att bordet varken var särskilt inbjudande eller ämnat för bakelseförtäring. En annan gång, i ettan, hade vi rast och hela klassen satt runt ett bord. Rasten började så smått sina när Mattias gav ett kort till sin kamrat. Han gav det till nästa kamrat, som gav det till nästa. Vi var 18 stycken så det tog ändå en liten stund innan kortet hade gått runt hela bordet. Då skickade Mattias iväg ett nytt kort. Tommy, som var något utav en storkonsument hos Marlboro, brukade efter en och en halv timme i klassrummet vara ganska sugen på en ordentlig stund vid cementröret som bildade askkopp å det grövre. Efter en väl tilltagen paus kom han in och sa att det var dags att börja. -Nej, vi är inte färdiga än, sa Mattias när han delade ut femte kortet. -Nähä, sa Tommy och stod kvar och väntade. Inte demonstrativt surt, utan bara väntande på att vi skulle bli klara. Alla fnittrade men mest Mattias. Hihihi. Ja, Tommygubben. Hans fasta hand kan man sakna då och då.

En annan man kan sakna är Roggan. En gång fes Snudan i designsalen. Sen ställde sig Roggan där. Otur för henne! tänkte jag och skrattade högljutt så att ettorna snörpte på munnen. Sedan fes jag utanför designsalen. I samma stund som fisen lämnat stjärten uppenbarade sig Roggan. -Tjena tjejer! Ni är allt för tokiga ni, sa han och lade armarna över våra axlar. Vilken otur för mig, tänkte jag och försökte vifta med benet för att vädra bort lukten.

Vilka tokiga anekdoter och episoder från gymnasiet. Synd att man gick ut.

/Rudan - Din tioitio-kaffeplopp klockan tioitio.

På tal om.

- Jag vill ha en kaffe och en plopp. Det blir sju kronor. Om jag lämnar tillbaka muggen får jag två kronor i pant. Så om jag lovar att lämna tillbaka muggen, kan jag få kaffen och ploppen för fem kronor?

image6

Projektarbete-07

Jag vet att de som går i trean nu såhär på sluttampen av gymnasiet har fullt sjå med sina projektarbeten. Hahaha, det har inte jag.

Förra året vid den här tiden visste mitt dåliga samvete inga gränser. Fan fan fan, uuh projektarbete.. Jag hade en god vän och klasskamrat vilken jag hade mycket bra kommunikation med. Snudan och jag hade stor förståelse för varandra, vi låg på samma höga ambitionsnivå. Vi hade stort utbyte av varandras åsikter och synpunkter. Men mest var vi väldigt väldigt dåliga på att få tummen ur röven. Jag har minst två faktorer att skylla slappheten på, dels hade det införda blockschemat genererat lättja. Dels kanske jag och Snudan lutade oss lite tillbaka, mot varandra. Jaja, Snudan har i alla fall inte heller börjat.

I tvåan bestämde jag mig för vad jag skulle göra, så tiden var god. I september skulle vi lämna in en tidsplan. Oh, jag sprudlade av energi och skaparglädje. Fyfan vilket bra och kul projektarbete! Både jag och Snudan hade designläraren Roger som projektledare. Han borde för övrigt bli utnämnd till någon sorts äkta karl, för det är han. Efter att jag hade lämnat in tidsplanen la jag det lite på is. Jag menar, vadå. Jag hade ju massvis med tid. Ett helt år minst. Efter nyår tänkte jag sätta igång på allvar. På sporlovet var jag ju lite upptagen men sen, helgen efter, då jävlar. Ah! Mars! AAH! PÅSK! Nu så. Jag började, blev klar. Jag fick mvg. Woho. Scenariot var inte bara liknande, utan identiskt, för Snudans del. I alla fall så jag minns det. Det bästa var att vi fick mvg, sa vi. Det sämsta var att vi hade haft dåligt samvete i ett halvår. Det näst bästa var att vi hade lagt långt under 100 timmar på det. Det bästa var att ingen kunde se det. Kan ni?




/Rudan


Middagspaus

Hihihi, mitt lösenord är så roligt. Jag skrattar varje gång jag skriver det.

Den gågna helgen

Ja, som somliga redan tidigare påtalat så faller det här med uppdatering under helgen inte riktigt i smaken. Såvida man inte har något att göra. Men den här helgen var det inte fallet. Jag hade saker att göra. Jag hade helt enkelt fullt upp med att sova, äta och ta det lunan.

Men, nog blev det Balders i lördags, så som både jag och Ämmsegummsan önskade. Det blev även en ny diskmaskin, gött både och! Om ni vill läsa ännu en version av kvällen, så tycker jag att ni ska besöka En knuba kaffe.

Ni vet att man ibland säger powernap för en snabb, kraftingivande tupplur. Om man säger powernight, då beskriver man lördagskvällen ganska bra. Allt fanns, det avklarades på kort tid och det var skoj. Jag menar, kan en kväll bli misslyckad när man har The Partybuss, man har carlsberg export, en gnutta Opal Springs (surt, räligt), och man har gumman. Man har Joddla med Siv! Haha! Då blir det roligt.

Jag beslutade mig för att ge igen på de otåliga kvinns som drog i toalettdörren när det var upptaget. Och nog gav jag dem allt. Tyvärr skämdes Emma för att de tydligen gick i hennes matteklass. Tsst, säger jag. Sluta dra i dörren.

Helgens Karl, det får bli Erik. Han tog inte bara på sig att vara fyllechaufför och framföra The Partybuss på ett mästerligt sätt, han åtog sig även att dammsuga densamme för att göra den riktigt ren och festfin inför kvällen. En sådan uppoffring kräver sin karl och därför utnämns han också till Helgens Karl.

Bra det är med diskmaskin förresten. Mm. Mannen som sålde den befattade sig däremot inte med kvinns av min kaliber. Därför valde han att varken hälsa eller presentera sig för mig. Det var ungefär som när man sträcker fram handen men istället för att hälsa kliar sig i håret. Han kanske var hårt hållen hemifrån, vad vet jag?

/Rudan - Inte ett annat surakål

Försten att kalla mig språkpolis är ful och luktar.


Jag är inte den som är den, EGENTLIGEN. Ännu mindre Frippe. Han kan vara den som minst är den. Helylle är han. Men, det här med särskrivning. Ska vi allihopa ta och göra slag i saken och bara sluta upp med det? Jag har gjort en ramsa för att det ska vara lättare att komma ihåg hur det ska vara.

Jo, det är såhär ni förstår: när vill andas
mitt i ett ord - då är det två (ord)
Men vill ni egentligen inte andas
-ja då ska det alltid bara vara ett (ord)


Snudan, du kanske har något förslag på refräng? Jag kan tänka mig att du sitter där på minst ännu en vers!

Oh! Kanske jag ska införa en "Veckans grammatik" här på bloggen. Det hade varit något.


Tips, från mig - till Dig.

Jag var på ett boxpass på gymmet i tisdags, jobbigt men kul. När jag kom hem gick jag med bestämda mot kylskåpet. Sånär som på tomt! Skulle det bli någon mat för mig fick jag laga det själv. Jag är lite lat redan från början, men om möjligt ännu latare efter att jag har tränat. Jag gick och gjorde något annat en stund tills karlen kom hem. Han lika hungrig som jag, men i motsats mot honom kan jag förtränga hungerskänslor. Dock med påföljden att jag i enstaka fall har blivit smått lättirriterad.

Men, klart att min karl ska ha riktig mat tänkte jag, med påtryckningar från honom. Så jag stekte potatis och skinka till honom. Jag orkade dock inte steka till mig också, utan åt yoghurt med russin. Vanlig, rysk yoghurt utan smak. Inte så mycket substans i det inte.

Klockan tre blev jag väckt. Fan vad hungrig jag är! Det gick INTE att förtränga nu. Jag är som sagt något lat och går gärna inte upp ens för att gå på toaletten. Sånt förträngs. Men nej, jag fick springa ner och hämta bananer. Bananer med alldeles för många bruna prickar på. Sen kunde jag sova. Då min far fyllde år igår åts det finfrukost och fika med landgång. Mm-m. -Ska du inte spara halva till ikväll när DjB kommer hem? sa min mor. Vi är båda intoleranta och därför hade det beställts varsin liten landgång till oss. Jo, det var ju sant. Men jag var ju fortfarande hungrig å andra sidan. Å tredje sidan vankades ju även tårta. Det rättar väl till sig framåt middag, tänkte jag. Men TJI FICK JAG! För jag körde till Johanna för lite trevlighet med henne, så under eftermiddagen åt jag endast en styck kanelbulle. När jag kom hem var kroppen riktigt konstig. Jag var inte direkt hungrig, bara suddig på något sätt. Då dukades landgången fram igen, och tårtan uppepå det. Som ni alla vet innehåller vitt bröd och tårta endast tomma kalorier och ja, det blev inte bättre heller. DjB förstod mitt sinnestillstånd och manade på för att köra in till ica. För kylskåpet var FORTFARANDE sånär som på tomt. Min mor hade inte fyllt på det under hela dagen! Hmpf. Inte konstigt i sig, då jag hade haft hennes bil. Men klockan var åtta, det tar en kvart in till byn, jag hade redan kört dit en gång idag, jag ville sova - fast ändå inte. Min man, som VET sade. -Det är bara tomma kalorier, du lurar kroppen, du blir inte mätt på det där. Det blir bara värre. -Okej, OKEJ! Men du får köra.

Så det blev mamma Scans köttbullar och pulvermos. Med sylt. Var jag nöjd? Nej, dock nej. Halv elva fick jag springa till köket igen för fyra ostmackor med juice.

Dagens fråga är alltså: Är jag lite väl slapp för mitt eget bästa?

Dagens tips är alltså: Ät efter träningen.


Oh, oh, oh, nougat!

Så mysigt, vilket härligt gensvar jag har fått. Varför har jag inte skapat en blogg tidigare? Jag är en sån som bara vill ha, ha, ha och inte ge, ge, ge. Jag tänker på både Johannas och Emmas blogg. Jaha, här har det då inte uppdaterats märker jag. Hmpf. Så har mina tankegångar ofta gått. Men vad har jag gett tillbaka? Knappt en kommentar, lite feedback ens. Nä fy.

Till något helt annat. Något som jag har börjat haka upp mig lite på är det med låtar på svenska. Jag är för låtar på svenska. Däremot är jag mot låtar på dålig, slarvig svenska. Ofta hits! Det började med 7-milakliv.

"Jag vill kasta bakuut, och göra nå' sjuukt". Vafan? Rimmar det? "Börja sluta tro, låta vansinnet gro". Börja sluta? Hela denna låttext är ett enda virrvarr av osammanhängande fraser.

Men okej, man kan skratta lite åt det och sen är det inte mer med det. Då kommer Markoolios sommarhit "Ingen sommar utan reagge".  Skitdålig låt. Det finns en enda anledning till att den blir sommarhit och det är för att Markoolio, han gör sommarhits. Han har gjort EN! Jag jobbade hela sommaren och vilken radiokanal man än valde skvalade denna låt minst en gång i timmen. Helst två. Det finns inte en enda finurlig mening i den. Och jag vet ju att han KAN. Nåväl, det var ju ändå över ett halvår sen.

Magnus Ugglas "Pärlor åt svin" då? Denna man som har skrivit såpass bra och fiffiga texter, vad håller han på med? Börjar pengarna och kändisskapet tryta? Bekräftelsebehov? Det som stör mig mest är att han säger trash så många gånger. Först kallar han tjejen trash, sedan är det killen som tjejen är tillsammans med som kallas trash. Men det slutar inte där.

"Sen kom, han som gick på tabletter. Kaffe o cigg." Okej för tabletter, men kaffe? Vem fan går inte på kaffe? GÅ PÅ KAFFE? I rest my case.

Sen har vi ju Sonja Aldéns debut i melodifestivalen förra året.

"Jag är så lycklig att jag fann den. Den lyckan som jag alltid drömt ". Det irriterande är att hon inte sjunger lyckan som hon alltid drömt OM. Det kanske bara är ett lite kort ord, men då låten spelas så ofta som den gör så är det mig alldeles övermäktigt.

Jag har gått och retat mig på detta, minst ett år, utan att riktigt kunnat ta på det. Men så i bilen häromdagen. Jag lyssnar på radion och får höra Martin Stenmarcks nya..

"Det var vi som brann i natten
Du och jag som sprang mot allt
Det var vi som stod för skratten
Det var vi mot rubb och stubb"

Det är det brister för mig, det går upp för mig. Jag skrattar, jag skrattar okontrollerat. Rubb och stubb? Hur tänker man? Hur tänker folket? Hur kan de ÖNSKA en låt som heter RUBB OCH STUBB? Eller gör de det? Är det Rix FM som har någon deal med Martin Stenmarck? Så länge du producerar låtar, spelar vi dem. Skit i texten, bara vi har en veckans hit på måndag. Jag har många fler exempel på dåliga låttexter, har ni med det? Eller är det mest jag som är snål och har dålig bollkänsla?

Alla låtar på dålig engelska har jag bortsett ifrån här. Jag säger bara "You cheated on me from behind".  

/Rudan, din kajplats i etern.

Ett äkta göingeleve till min far

Idag fyller min älskade fader 50 år. Femtio! Man kan knappt tro att han är 47, med de raska stegen. Därför gav vi honom ett 10-kort på gymet, det var min idé. Men jag vill gratulera honom och jag passar på att göra det här:

GRATTIS FAR! Jag är stolt över att vara din dotter. Är det någon som förtjänar att få skjuta ett vildsvin, så är det du.

image3



/Rudan

Fika och sånt

Förlåt för att jag glömde höra av mig igår Johanna! Det var tur att du också gjorde det. Men jag har kommit på en bra deal. Jag bjussar på fikat. Så fixar du en klatschig bakgrund till min blogg. Jag kan till och med tänka mig att baka själv. :)

I fredags var jag och En knuba kaffe i Kristianstad. Där tog vi en knuba kaffe. Haha! Ska sanningen fram så tog vi faktiskt två, och en lunch uppepå det. Men det är ju så, näringsdepåerna måste fyllas på kontinuerligt, och att gå runt i flera timmar utan synligt mål tär på en. Jag är då inte den som tänker gå och handla utan åtminstone en knuba. Och Emma är givetvis helt inne på samma spår.

Min karl kom och hämtade oss efter jobbet, schyrra på honom. Och jag säger er det kvinns, att är det NÅGON karl som är snygg i jobbekläder, så är det min. Jag bara wow.

Då jag inte är bättre än flertalet bloggare så tänker jag fortsätta att berätta om helgen som gick.

I lördags var vi bjudna till Jessica, det var trevligt. En så kallad myskväll, och äkta mysig var den. Lisa och Ulrika blev mäkta imponerade när jag visade mitt istrick. Det gjorde min dag! Synd bara att drinken smakade skit.

Igår var det för mycket att stå i, me dislike. Jag har svårt att se att jag skulle kunna drabbas av stress då det verkar som att jag somnar när det börjar hopa sig. Jag känner en kvinna, som är effektiv. Hela hennes uppenbarelse andas kvalitetstid, Q-U-A-L-I-T-Y T-I-M-ESnudan, jag tänker på den som får in fötter. Nåväl, tack vare Rebecca ryckte jag upp mig och gick på bodypumpen. Jag menar, man är ju inte den som den. Ska hon träna så ska jag. Jag tänker inte bli fet om ingen annan ska det.



image2


/Rudan

Hmm.

Tänkte skriva ett långt och uttömmande inlägg om helgen som gick. Sen såg jag att simpsons började.

RSS 2.0