18.54

Kaffekaffekaffekaffffffeeee Carlsson. Bättre än Irish? Nja? Jo? Kanske!
 
Igår gick vi en liten pubrunda. Omdömen följer nedan.
 
Stars - Hyfsat god mat, hyfsat god Kaffe Carlsson. Tyvärr får man Norrlands Guld om man beställer öl. 
 
Kafé de Lux - Trendig atmosfär, lite för trendig. Inrett med gamla möbler och sådär, naturligtvis ej matchande. Det vore ju otrendigt. Jag satt på en dynstol, DjB satt i en liten soffa i rokokostil. Till detta ett lågt soffbord vilket innebar att mina knän var i höjd med bordet och sålunda fick jag böja mig ner för att kunna sörpla ur min hyfsade Irish och för att kunna föra en konversation med mitt hyfsade sällskap. Så där satt man, som en annan jävel. Annars är det bra där.
 
Bishop's arms- Biskopens armar tar alltid emot en med varm famn! Många öl- och whiskeykännare vilket lätt ger sig tillkänna. Från vår strategiska placering vid baren kunde bland annat följande meningar urskiljas:
- Hmmm.... Den där ser spännande ut, kan jag få ett doftprov? (Till bartendern om öl)
- Om jag säger att jag gillar vanilj, rök, korv /.../, vad säger du då? (Till bartendern angående val av whiskey)
Hoppas att karlarna blev nöjda.
 
Slutligen tänkte vi gå inom 4 Krogar men gick hem istället. Klockan närmade sig ändå nio.
 
/Rudan

11.55

Här sitter jag och bloggar live från jobbet. Vad som händer? Jo, äter min jobbis och dricker kaffe = oslagbar kombination. Tidig middag idag p g a tidig hemgång. Men jobbisen vill man ju inte gå miste om för det. Ha at!

19.58

Just idag som jag glömde plånboken hemma blev jobbepåsen, i regel innehållandes macka, matlåda och plånbok,  inlåst i verkstan. Ja klockan var passerad fyra med rågat mått så det var inte så konstigt egentligen. Men vilken tur jag hade! Som bara hade en tom matlåda (sånär som på två soltorkade tomater jag fann räliga (alldeles russinaktiga (fast tomat...!!!!:(:(:(:())), i.
 
Lars Brundin-konstigt enligt mig.
  
 
/Rudan

Öland, Åland men var ligger Äland?

Vi var på Öland i lördags. Bara fick ett infall och gjorde det liksom! Gjorde Öland! För det kan man göra när man bor i Växjö, man bor ju nära allt och där det händer. Vi hade ingen plan för dagen, utom en. Äta kroppkakor. För ska man göra Öland, så ska man äta kroppkakor. Ninnis kroppkaksbod, 35 km norr om Borgholm stod på menyn. Dit åkte vi, åt tre kroppkakor var, med sylt, sen körde vi tillbaka till Borgholm. Sen körde vi hem. 
 
/Rudan

RSS 2.0