Inte dansar jag vals, gud nej.

Hahaha, fotnötter! Det var kul. I torsdags hade jag också kul, tack för trevligheten och bullarna, Johanna! Nästa torsdag är student! Kongratulationer till Emma, Johanna och Malin. Och ni andra också, ni vet vilka ni är. Är det något jag vet så är det att är det någonstans det kommer vara studentfest i dess rätta bemärkelse, så är det hos Jönssons. Vinet kommer varken vara äckligt eller ta slut, ohnej, det kommer att flöda.

En gång i vår ungdom besökte vi Siestafestivalen. Det var innan de började ta så gruvligt betalt att det svider i fickorna redan innan man tagit upp plånboken. 400 spänn för en kväll! Och då får man inte ens komma in på campingområdet! Fy! Jag hade känt mig rånad om jag hade betalat det. Vafan ska man göra om man inte kan vara på campingen? Lyssna på musiken? Nejdu, bespara mig det. Så jag valde att helt sonika välja bort det i år. Jag har sett tillräckligt många gossar i smala byxor och randiga tröjor som det är. -Wow, mina vader är som dina lår! (Nog för att det är att ägna sig åt lyteskomik, men i situationen var det faktiskt kul och lite befogat).

Jag skulle kunna kalla mig själv snål. Jag tycker att det har börjat nu på sistone, särskilt sen jag fick fast jobb. Vilket kanske borde innebära något annat. Men nej, ska jag verkligen kosta på mig det här? Är det verkligen något jag behöver? Jag har en dispyt med mig själv varenda gång jag tar fram kortet. Var nu inte så snål. Unna dig något fint. Här har du en femma.

Men vadådå! Alla försöker ju råna mig! De vill bara ha mina surt förvärvade slantar. De jag har jobbat för, i mitt anletes svett. Och värst är regeringen och bensinbolagen. Vill ni inte att jag ska jobba eller? Subventionera mera istället! Eller kom på något bättre. Jag tycker för övrigt också att det är fel att exploatera Nordpolen. Kan de inte bara låta något vara, de kapitalistiska huliganerna? Låt det vara inuiternas land. Annars blir det ju precis samma sak som alla andra ursprungsbefolkningar som utrotats och förtryckts. Jag blir upprörd i själen.

-Vad lyssnar du på då? Indiepop? Indierock? Indietechno? -Vafan är indietechno? - Det borde väl du veta.

image23

*den rätta humorn

Tjo! Jag kom nyss hem från Marklunda. Där var det 25-årsgille. Kulkul. Det var ett umgänge jag inte har umgåtts med på länge och det slog mig att man ändå förändras en del i den här åldern. Från 16 till 19. Det är häftigt att man har känt dessa människor i tre år. Wow, tre år! Fan vad länge! Vad ung jag var då! Vad ung jag fortfarande är! Och vad gammalt jag tyckte 19 var då.. Tsst! Man kan fundera en del över mognad och så, utan att på något sätt vara stursk. Nog om det. Vi gick för övrigt inom puben för att säga hej, men vi begav oss direkt efter att vi sagt det. Hej. Jag tror att vakten flörtade lite med mig för han sa att jag inte var lik mig på min körkörtsbild. -Naah, spjuver där!

Ojoj, artonde plats läser jag här på aftonbladet.se (vilken tidning, vilken tidning). Stackars Pejjeli. Hon gjorde säkert sitt bästa. Precis som Tre Kronor gjorde och som fotbollslandslaget kommer göra. Sitt bästa. Min bror har en tröja med ett roligt och sant tryck på. "Second place is first loser". Ja, hmm. Ja. Nog är det så. För övrigt är jag bättre än Barry på biljard.

Igår var jag på besök hos Emma och Magnus, fast utan Magnus. På teven visades Peter Jöback live. Efter en stund utbrast Emma. -Han måste vara bög! Hahaha! Emma har D.R.H.

/Rudan


Torsdag quell

Yeey! Imorgon är det fredag! Igen! Som om det inte vore nog med det, så är det löning! Hurra! Det är fulländat, om det inte vore för det där otyget melodifestivalen. Har radiopratarna verkligen inget vettigare att prata om än det? För ni ska veta att det BÖRJAR TÄRA. Lyssnar man på radio en stor del av dagen och får höra om Charlotte Perelli i VARJE program, då blir man trött. Att det finns ett så stort intresse är för mig helt obegripligt. Om det nu finns? Ingen på mitt jobb verkar bry sig. De bryr sig så lite att de inte ens bryr sig om att det är det enda de pratar om på radion. Det bryr jag mig om. Jag finner det störigt, för det är dåliga låtar och det är plagierade låtar. Fy.

Fan, jag vill ta studenten och gå på bal igen. Jag är avis.


Trädgårdsarbete i äkta karlasmak.

Nu är det vår! För många innebär det en del rabattpåt. Min far blev liksom Emmas far (roligt inlägg) sugen på lite trädgårdsarbete i helgen. Ja, det var ju väldigt fint väder så det kan man förstå. Att rycka ogräs eller plantera blommor ligger inte riktigt för min far, däremot såg gräsmattan lite väl underminerad ut. Han gick och hämtade ringvälten och började sålunda ringvälta gräsmattan. Då trädgårdstraktorer inte heller är något som ligger för en äkta karl gick han och hämtade folkbussen för att dra ringvälten. Den riktiga traktorn hade ju motverkat sitt syfte, resonerade han. Oh, vilken gräsmatta det blev! Aldrig har den känts så ounderminerad och helt fantastiskt gedigen att gå barfota på. När han var klar lagade han ett stengäre. Karlen nedan, han VET vad en kvinna vill ha.image20

Något jag ser fram emot, det är Studentgille-08. För är det något jag gillar, så är det gille.

/Rudan


Kyckling på fredag

-Åh, det var nära ögat!
-Jag får se. Ja, det var nära ögat.
-Jag kunde blivit blind! Hur skulle det sett ut?
-Det är det som är grejen med att vara blind, man ser inte ut.

Haha!

Jag och DjB har ett moget och handfast sätt att lösa våra tvistemål på. När han, till exempel, påstår att jag är oordningssam och inte plockar upp efter mig, då kan det brista för mig. VADNU! Ska han säga! Vilken typ! Det var det värsta! -Det är jag inte alls det! -Du då! För att han ska förstå vidden av min ilska rör jag mig demonstrativt och tittar intensivt bort. Jag är arg. Då kastar han en tesked på mig. Löst, men ändå, för att jag ska sluta vara arg och för att visa att han också är arg. Samtidigt påstår han att jag är långsint. FYY! Jag kastade instinktivt blodkorven jag hade på stekspaden på honom, skitstöveln. Hmm. Sen blev vi kompisar igen. Bästa kompisar.<3

Förra helgen var Emanuel och hans vänner här. Det var roligt! When they arrived, the Project:(=) Festival reached its total limit. The Party may not have been hard, but it was intense. And it was it for sure. Det som bestämdes var att vecka 31, then it's time for The Final Roadtrip of (one of the party cars) of 2000 and 8 till Borås! Såvida de inte höjer bensinpriset ytterligare enkronor. BOVAR OCH BANDITER! För i så fall blir det bara en utflykt till Luhrsjön. Jag funderar lite på vad jag ska åta mig denna helgen. Vilka projekt det blir, vilka grejer jag ska ta itu med. Jag känner att det faktiskt tär en del på en att gå till jobbet 7 till 4 varje dag, i alla fall såhär i början. Och på måndag ska de börja med stämplingssystem. Det tycker jag är lite sådär av dem, om jag ska vara ärlig. Men nu är det helg! Imorgon ska jag cykla hem och bränna en ultimat cd. Är det något jag ogillar, så är det dåligt brända skivor. När det har blandats hejvilt mellan musikgenres. Jag menar.. Basshunter och Johnny Cash? Efter varandra? Cornelis Vreeswijk och Ace of Base? In Flames och.. Hammerfall? Gud nej, så tokigt.

/Rudan


Killar i läder i vatten, mmm!

Hej hopp! Jag kan ha så roligt åt saker ibland. Igår hade jag väldigt roligt åt att Joakim Cans ("Hammerfall-Jocke") som är finalist i Körslaget. Vilken kille alltså. Ellen satte huvudet på spiken när hon skrev: "Återigen visar den mångsidiga musikern var skåpet ska stå. Han bryter alla normer, ser inga omöjligheter. Kör sitt race helt enkelt." Hahaha! Då hade jag roligt en hel kvart. Just bandet Hammerfall ligger mig varmt om hjärtat, på något sätt. Kanske för deras genomtänkta texter, kanske för deras tuffa (äkta) hårdrockarattityd. Eller för deras exceptionella musikalitet? Något som MÅ SÅ VARA. Haha!


Humdidum

Igår var det livat! Kul kul cykelhjul go vänner! Tack för senast, Josephine.

Min pojkvän hittade sina gamla skivor hos sina föräldrar i helgen. Han blev så lycklig, ja rentav själaglad, när han fann dem. För att inte tala om när hans gamla minidisc fungerade. Det var så att hans röst bröts i upphetsning. Så gulligt. Han har lyssnat genom dem sedan dess och gamla godingar som Doktor Bombay (han som bodde i Killeberg ett tag!!!!!11!!!) och en hel del annan eurodisco dyker upp. Hihi. Kanske skulle jag hämtat MINA gamla skivor, mmm. De är i och för sig inte SÅ gamla, jag är ju fortfarande rätt purung med slätt skinn och cellulitfria lår. Men då hade vi talat Rammsteins tre första skivor alltså. Till exempel. Detta är något jag ska ägna ett långt inägg åt, musiksmak i allmänhet och min egen i synnerhet. Nu skall jag ta det lide lunan. Det är ju ändå bara torsdag en gång i veckan.

/Rudan

RSS 2.0