Oh GÖUUD.

Jag införskaffade mig idag ett musikskivalbum, och inte vilket som helst. Nej, Dire Straits musikskivalbum var det. Ett köp jag länge gått och funderat på. Ska jag, ska jag inte? För jag är i grund och botten emot hela skivbolagsindustrin. (Mest för att det är dyrt men också av andra anledningar). Dire Straits är ändå ett band som ligger mig varmt om hjärtat. Mark Knopfler va, vilken kille. Så jag gjorde slag i saken och köpte skivan. Åh Herregud! Köpte du skivan!?!? säger ni med en illa dold men även smäktande ironisk ton. Det gjorde jag, och jag ångrar mig inte.

Här är något för alla er som står där i drivor av disk och undrar var allt kommer ifrån - Ett Hushållstips!
Har du någon gång tänkt; oh gudars, jag är verkligen inte förtjust i disk. Låtom mig delegera jobbet till min partner med hänvisan till att jag minsann har gått ut med soporna flest gånger. Hur stor sanningen än ligger i påståendet. Har du någon gång tänkt att du faktiskt är mer villig att starta ett gräl än att ta itu med detta förhatliga göromål, detta vardagens gissel? Är så fallet kommer här några små matvettiga tips:

1. Allt som det bara har varit vätska i (ej olja), är rena om man drar dem under kranen.
2. Allt som är ingrott tål att väntas på. Fyll med varmt vatten, gör något annat.
3. Diska bara dina egna saker. Diska dem direkt efter måltiden och använd alltid samma. Alternativt diska dem inte alls.

Eftersom jag är ny på det här med hushållstips hoppas jag att ni har lite överseende. Tids nog ska jag bli en ny Martha Stewart, fast utan den konstiga framtoningen.

Mitt akvarium är numera något som tynger mig allt som oftare. Hur fan har det kommit sniglar dit? Varför ligger en fisk och vilar sig botten? Det är inte en mal. Inatt drömde jag att alla dog. Usch, stackarna. Jag får väl se vad som händer. Bu.


/Rudis på Rudan


Kommentarer
Postat av: Snudan

NEJ MEN HERREGÖÖUD MÄNNSKA! VIlken lyster! Vilken åtrovärd glans!! Hur i himmelens höga höjder har du lyckats med denna ljudbildn?

2008-08-23 @ 17:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0