-38 kvadrat och jag kan inte hitta mina byxor.

... Sa DjB nyss frustrerat. Ja, det är förunderligt hur man kan förlägga något så basalt som sina byxor. Särskilt på 38 (37,3) kvm. Men alla har vi varit där, jag är varken den första eller sista att kasta stenen.
Jag har införskaffat mig en påse jordärtskockor. Närodlade (Urshult) och färska. Jag har aldrig tillagat det förut så det ska bli lite spännande. Må ni tro. Vi köpte förresten en närodlad majskycklig igår. Mmm. Tänkte vi. När jag öppnade plasten idag spred sig en vag fisos. Inte så genomträngande att jag kastade den direkt, nej det var ju ändå majskyckling. Jag rådfrågade DjB. -Antingen är kycklingen inte död och fes just på mig, vilket gör den synnerligen färsk, eller så är den lite unken. Lite än. För det luktar fis. Njaaa. Den stackars kycklingen blev i alla fall inte middag till oss. Istället för festmåltid blev det rotfrukter med rotfrukter. Och en fiskpinne här och där.
Jag erbjöd just Emma en söndagsölprovning (av en sorts öl) men då hon var strikt troende var det inget hon ville befatta sig med. Inte på Guds utsedda vilodag inte. Hmm, hur ska jag ta mig ur det här med äran i behåll, tänkte jag och ljög ihop en historia om att det var på grund av uteblivet kaffe som jag hade föreslagit något så dumt. Hon köpte nog det för hennes svar blev: "Mm-m. När man låter kaffet stå, då smyger djävulen sakta inpå". Jag antar att hon skrev det med präktighetsminen väl på plats. (Nu hade jag tänkt att länka till präktighetsminen men jag hittar'n för håen inte, i vilket fall som helst så FINNS det en bild på'at).
Så nu sitter jag här och lider mina kval, ty jag är en dålig människa. Jag tänkte med berått mod ägna mig åt något så kufiskt banalt som att süba en SÖNDAG. Om gräshopporna kommer så vet ni vem ni ska blam(e)a.
Klandervärdig / Rudan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag svalde det med hull och hår! Men om det varit plastat KAN det lukta lite fis.. Fast det brukar försvinna rätt snabbt.

2011-09-12 @ 17:35:19
Postat av: Linda

Men den hade liksom mjuknat i köttet. Det, plus äggfislukten avgjorde saken.

2011-09-13 @ 17:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0