Bakbestür

Emma och jag åstadkom en inte alls tosig toscakladdkaka i torsdags. Den dansade hela vägen ner i mitt svalg, kan man säga. Minus för att ugnen inte gjorde sitt, dvs den drog inte sitt strå till stacken. Plus för att kladd är ju ändå gott. Slutsats: Det såg ut som bajs men smakade inte som det. Fyra kluttar av fem möjliga.

Nu funderar jag på att göra chokladfondant. Som kladdkaka fast annorlunda? Eller? Det ser gott ut på pappret. Jag har bara inga bra formar till det. Kan man använda muffinsformar tros? Eller aluminiumformar? Svara mig!
I bakartagen / Rudan

Kommentarer
Postat av: Emma

Aluminiumformar röstar jag på!

2011-09-12 @ 17:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0